Lær at stå på vandski!

I alle landets vandskiklubber er medlemmerne gode til at lære fra sig. Udfordringen bliver altså til en god oplevelse, idet at 99,9 % lærer at STÅ på vandski.

Kerteminde Vandskiklub har meget dygtige og kompetente bådførere og trænere.

I modsætning til mange andre sportsgrene 'går' du ikke til vandski, men er 'medlem' af en vandskiklub. Dette betyder, at du ikke er låst til en bestemt træningstid /-dag, men altid kan komme i det tidsrum klubben er åben. Der er dog fælles træningsdage / aftener med fast træner.

Juniortræning (fra 5 år – 20 år) har faste trænere og bådførere. Når du starter på vandski er det første mål, at komme op på skien og rette positionen til, så du står roligt og afslappet. Når det føles rart begynder du at krydse bådens kølvand. Vi kalder kølvandet for bådens 'wake'. Når du har mod på det, kan du prøve at smide den ene ski, og således stå på en ski. Igen skal positionen rettes til osv. Dette er starten til disciplinen slalom.

Kerteminde Vandskiklub råder over en del klubudstyr til disciplinerne: Slalom, trick og wakeboard. Så har du lyst til at prøve kræfter med vandski under betryggende rammer så kom endelig ned i klubben.

På alle tidspunkter hvor vejret er roligt og godt, er en god ledetråd for hvornår der er åbent i klubben. Medlemskab af klubben giver nemlig adgang til træning på, alle tidspunkter, alle dage i ugen.

Når der er medlemmer i klubben, er interesserede således velkomne til at komme og få en snak om klubben, og er der folk på vandet, er der måske også mulighed for en tur. Endeligt er der muligheden for at aftale noget med en bådfører.


Faste bådvagter

Der er faste bådvagter tirsdag, onsdag og torsdag. Se mere her


Pris

Turen koster 200.- kr. Det eneste du skal tage med er badetøj og håndklæde. klubben har et fornuftigt udvalg af våddragter, veste og ski.


Indmeldelse i Kerteminde Vandskiklub

Indmeldelse sker ved at møde op i KVK, hvor du samtidig kan udfylde børneattest samt købe dit turkort.


Bliv medlem

Som medlem har du mange fordele i KVK, - Vi er en meget aktiv klub der nyder vandet, sporten og det hyggelige og sociale fællesskab der er i KVK.

Vores Børne/Unge afdeling velorganiseret – de unge selv er aktive i bestyrelsen samt udvalg, og har dermed god indflydelse på aktiviteterne.

Kerteminde Vandskiklub er udelukkende drevet af frivillige hænder, alt fra træning, sejlads, rengøring mm udføres af klubbens mange frivillige. Det er naturligvis op til dig hvor meget eller hvor lidt du kan/vil bidrage til.

ALLE er velkomne, også dig der blot ønsker at stå på vandski, - uden nødvendigvis at sejle båden, gøre rent eller lave snobrød med børnene.

Vi glæder os til at møde dig i KVK