Firmaarrengement

Tag dine kollegaer med til Kerteminde Vandskiklub og få en uforglemmelig dag på og ved vandet. Vi står for gennemførslen af et unikt arrangement, hvor I vil have mulighed for at styrke medarbejdere gennem en sjov oplevelse, som alle kan være med til!….. Du bestemmer omfanget.


Vi er eksperter i at arrangere firmaarrangementer

Klubben har en stor erfaring i vandski for firmaer. Hvert år er der således mange firmaer der inviterer deres medarbejdere på en sjov og samtidig sikker oplevelse. Normalt kan et arrangement med 15 - 20 personer gennemføres på 4 - 5 timer. Dertil kommer tiden, firmaet ønsker at bruge på omklædning og socialt samvær.

Klubben råder over et af Kertemindes flotteste områder, lige ned til Kerteminde Fjord. På grunden er der lavet en Beachvolleybane, og der er grill samt bænke til udsigt over fjorden. Større arrangementer (ca. over 25 personer) kræver 2 både. I sådanne tilfælde lejer klubben en ekstra vandskibåd, således der hele tiden er to både i gang på vandet.

Firmaarrangement

Eksempler på dagsarrangementer

·       "Gå-hjem" møde, med vandskiaktivitet

·       Vandski med dine kolleger - en eftermiddag / aften, eller weekend

·       Salgsmøde i smukke omgivelser, med eller uden vandskiaktivitet for alle

·       Vandskiarrangement afsluttet med grill

·       Vandskiarrangement afsluttet med 3 retters menu, og evt. organiseret overnatning på et af byens   smukke hoteller, og/eller vandrehjem

Arrangementet kan naturligvis tilpasses jeres specielle ønsker.


Pris

Prisen er selvsagt afhængig af hvilken type arrangement, der vælges, men alle inkluderer alle udgifter, herunder aftalt forplejning, mødefaciliteter, benzin, leje af udstyr og instruktører.


Praktiske informationer

Medbring blot badetøj og håndklæde

Vi har alt det udstyr, der skal bruges til at stå på vandski. Det eneste deltagerne skal medbringe er badetøj og håndklæde – vi sørger for resten. En såkaldt ”bom” sikrer desuden, at næsten alle nybegyndere kommer op på skiene. Skulle nogle alligevel have svært ved det – eller ikke have lyst - vil de have mulighed for at blive trukket efter båden i en stor badering.


Mødefaciliteter

Stuen i klubhuset bruges som mødelokale og er forberedt for div. AV-udstyr.. Da klubbens medlemmer har ret til at træne alle dage, alle uger - bortset fra hvor klubben er booket, kan der være begrænset aktivitet i omklædningsrum, som entreres direkte udefra, og ikke påvirker mødet direkte. Køkkenet anvendes fælles.


Booking og mere information

Kontakt klubbens kalenderfører for mere information omkring jeres arrangement.

Kalenderføreren kan kontaktes på kertemindevandski@gmail.com

Du kan booke firmaarrangementet inde i vores bookingsystem ved at klikke her.